يکشنبه, 14 شهريور 1389
فارسی ورود به سیستم نقشه سایت تماس با ما صفحه اصلی
         

عنوان : با دستور مدیر عامل مگاموتور کمیته ایمنی ماشین آلات تشکیل شد 

                  

عنوان گروه خبري: All Parent       

کمیته ایمنی ماشین آلات، با هدف بررسی مغایرت های ایمنی در خطوط تولید به دستور مهندس روشنی مقدم تشکیل شد.

به گزارش سلام همکار این کمیته متشکل از کارشناسان تعمیرات و نگهداری، مهندسی و HSE در خطوط تولید است. این کمیته در اولین اقدام، با نظارت مدیریت HSE و نگهداری و تعمیرات، نسبت به شناسایی مغایرت های ایمنی کلیه ماشین آلات در خطوط تولید اقدام و گزارشی از نقایص ایمنی تجهیزات و راهکارهای لازم به منظور رفع آنها ارائه شد.

بنا بر این گزارش، در جلساتی با حضور مدیران عامل شرکت های همکار مقرر شد این شرکت ها نیز نسبت به ارائه تاریخ رفع نواقص ایمنی تجهیزات خود اقدام نمایند.

در مواردی که رفع مغایرت های ایمنی از طریق شرکت ها امکان پذیر نبوده و نیاز به خرید تجهیزات است، بحث در کمیته عالیHSE مطرح شده و تامین این نیازها از طریق این کمیته پیگیری می شود.

 




چاپ            


 
شرکت مگاموتور - تهران کیلومتر 18 جاده قدیم کرج - صندق پستی 344-13865 - کدپستی 13861